Wednesday, November 28, 2012

Chamber of loves


Hai. Rindunyaaaa!

Masih berbaki 2 subjek lagi, yakni Arab dan QuranSunnah. Lepas tu, boleh laa nak duduk goyang kaki. Haha. Goyang kaki la sangat. Entah-entah tahun hadapan, bila tengok gambar kelas pun mahunya menangis sakan. Itu namanya, rindu! :) Ye la, waktu tengah SPM pun, dah rindu sangat nak duduk dalam kelas sama-sama dan belajar. Belajar la sangat :P Sambil duk pot pet pot pet mulut bercakap. Haihhh :D

Nak cakap, Alhamdulillah je :)

Sebab, yang lain semua hak Allah. Nak bagi A ke tidak, bukan urusan kita. Kita cuma buat apa yang terbaik yang kita mampu lakukan. *kena ceramah dengan Teacher Aini :P*

Lupakan, lupakan pasal SPM.

Aku pun tak tahu nak tulis apa, haha, cuma apa yang aku rasa aku hanya mahu menulis.

Eh, aku lupa password & emel Tumblr! Waaaaa :(
Nanti la lepas SPM, nak cari semula. Haihhh. Sebab lama sangat tak bukak kan. Lalalala. Memang menyepi sungguh daripada dunia maya. Ekeke. Dulu, aku pun tak sangka yang apakah aku bisa mengabaikan blog yakni kesukaan aku iaitu menulis, menulis dan menulis. Ehemm. Nampaknya, aku berjaya :D Cuma perlukan sedikit keazaman je! :)

Tapi, nanti lepas SPM, hari-hari aku nak menulis. Haha. Dan, ber-tumblr. Dua benda tu je yang penting dalam dunia maya ini. Oh, tak lupa blog-blog yang menyenangkan hati. Suka jadi silent reader. Pasal boleh tahu banyaaaaaaaaaak cerita pasal hidup orang-orang lain. Rasa ternanti-nanti nak tahu their next story, walaupun tak pernah kenal mereka dan tak pernah bersua muka. Tulisan, yang menyentuh. :)

Hmmm. *diam*

Dah tak ada apa nak tulis, :D

Okay, pergi dulu. Jumpa lagi!



They will always stay, in the heart's chamber of loves! Precious times, only can be immortalized in picture.
I hope it to be eternal. But, nothing lasts forever 
:)

2 comments:

nazeefa said...

plkn..plkn..plkn :D

iqa izza said...

tensen2. nk ikot! eh, dh blh check kn plkn dpt mana? eeda dh check, dpt merang somewhere? setiu asenya. :P

mu?


arhhhhhhhhhhh. nk pergi plkn!!!