Tuesday, October 13, 2009

Hadiah?.Sayang?Kawan!

Assalamualaikum kawan-kawan !!


Hmmmm.Hari ni ceria seperti hari biasanya.Cuma,atas sebab-sebab teknikal...peta lakar GEO tak siap lagi.Kecoh Sya Izz buat tadi.Masa dah nak dekat masa GEO tu,Sya Izz dalam proses mewarna.Haha.Tengok sibuk warna tu,Izzati pun mari tolong jugak.Tengoh kitorang mewarna,Najihah pun hulurkan tangan...tolong warna jugak.Habis satu kertas tu dengan tangan kitorang yang 'bersimpang siur'.Haha.Alih-alih kena cubit jugak oleh cikgu sebab tak siap.Haha.Padan muka Sya Izz.Tak pe.Kan dah lama tak kena denda.Lama rasa.Sya Izz rasa kelmarin pun kena denda gak.Haha.Hari ni Sya Izz dan Pqah Qilah jadi kembar.Wakaka.Macam ne laa budak-budak kelas Sya Izz tak perasan.Ok.Ok.Hari ni PMR dah habis maknanya Form 3 dah 'bebas' kejap.Jeles wei tengok diorang tadi.Semua senyun memanjang jer.Sya Izz pula ada setahun lagi.Haha.Sebagai junior,Sya Izz doakan kejayaan mereka.Haha.Tadi main-main dengan Hani.Haha.Sya Izz selalu macam tu.Kalau dah start 'buat' dengan Hani,kitorang jadi budak kecil balik.Haha.Pergi kacau orang dan main.Tak padan dengan umur 14.Haha.Tak per.Kita masih tetap awal remaja lagi kan.Haha.


==========================


Nota Cinta :

Jihah - Terima kasih toloang aku tadi wahai 'comey-lotey'.Haha.Aku terharu tau.Ahakss.Haha.I love you so much sayang!!!.Terima kasih kawan!!

Izzati - Terima kasih jugak sebab kamu sudi ajar Sya Izz lukis peta Kg.Raja.Haha.Sori kalau agak 'kurang' tadi.Wakakaka.Thanks sebab tolong warna peta dan sebab lebih bersungguh nak siapkan peta tu.I LOVE YOU !.Kita kawan selamanya yer??.>_<

Izzat - Jahat mg sekarang ni yer.Siap laa.Ada ubi ada batas,ada hari aku balas.Wakaka.

'Seseorang' - Sama-sama.Haha.Nak minta hadiah apa yer?.Hadiah yang boleh meninggalkan memori gitu.Jangan lupa bagi hadiah tau!.Wakaka.Gurau jer.Tak payah laa.Have a good and enjoy reading,friend!!

2 comments:

wirajiwa said...

Seorang kawan itu adalah yang menyenangkan, seorang saudara itu adalah yang melindungi. Seorang kawan itu adalah yang mengingatkan, seorang kawan dan saudara itu pula adalah yang menahan diri sendiri dari menyakiti kita.

http://wirajiwa.bumicyber.com/index.php?option=com_content&view=article&id=224:bertapa-kita-tidak-sedar-berharganya-sebuah-persaudaraan-itu&catid=9:catatan-seri-naga&Itemid=21

♥ Sya Izz ♥ said...

betul..betul..betul...kawan terlalu beerti dalam hidup.Hidup tak beerti tanpa kawan.Mereka dunia ku!!!Sayang!!