Monday, October 26, 2009

S dan N .


Assalamualaikum kasih !

Hmmm.Hari ni seronok 'giler'.Haha.Terutamanya masa dah nak dekat balik sekolah.Tak tahu kenapa S dan N jadi macam kanak-kanak ribena.Bagaikan kembali kepada zaman sekolah rendah.Haha.Tak tahu siapa yang mulakan dulu!.Hmmm.Mula-mula diorang main baling kapur,pemadam.Lepas tu ambil pemadam papan hitam.N yang lempar kat S.Jadi,S balas balik dan S hanya cakap "Siap r ko nanti!".Hehe.Masa balik,S pula yang lempar pemadam papan hitam kepada N.Lepas tu S lari dan N kejar.S sembunyi kat satu tempat dimana Sya Izz,Mirah dan N tak boleh nak masuk.Tunggu kat luar jer.Siap sedia kat situ.Haha.Lucu 'giler' S sembunyi.Sya Izz dan Mirah jadi tukang gelak jer laa.Lepas tu,N sorok fail S.Akhirnya lepas N balik,S pun sorok set geometrical N.Haha.Sya Izz tolong tengok apa S buat sambil bagi idea jer.Haha.Apa pun,S dan N...Kamu kawan aku yang terbaik!.

N = S suruh aku cakap kat ko yang dia sorok set geometrical ko.Haha.Aku tahu dia sorok kat mana tapi aku tak nak masuk campur!.Sila cari sendiri!.Haha. :p

3 comments:

z@hir_ReVoLuTiOn said...

saper s ngan n 2..
erk..
nakk dpat kan theme mcm pn pmlas kiter.
ni kne download erk..
so damn because my internet link not
soo strong to support it..

Mohd Shahabudin Md Yatim said...

ukhuwah adalh perkara yang paling manis dalam kehidupan dunia... tapi ukhuwah yang berlandaskan imaniyyah merupakan ukhuwah yang paling sukar dicari... jika tidak berjaya mencari ukhuwah imaniyyah.. maka ciptalah ukhuwah itu...

♥ Sya Izz ♥ said...

Zahir - sape-sape lah...kawan-kawan aku...maknanya kawan-kawan ko jugak..hehe..Encik pemalas+shy-shy cat...ha'aa..kena download laa bro!Ileks laa...ur internet maybe got problem..haha..ni mesti sebab you shy-shy and pemalas...haha.. :)

Shahabudin - Betul.Betul.Betul! :)