Wednesday, April 17, 2013

April 4, 2013


With her; my BamBam.

Hoyeahhh. BamBam kesayangan hati aku belanja kek Secret Recipe. Haha, konon hadiah untuk result SPM aku. Huuu, so loving so romantic :)






Dan beg itu hadiah daripada aku untuk dia; sebab dapat streeeeeeeeeeeeet A dan jadi best student sekolah. Haha. Itu je yang mampu aku bagi. Berjam-jam kitorang pilih. Kan Bam? :P

Juga, sempat beli jam. Aku beli untuk dia dan dia beli untuk aku. Haha. Kitorang rupanya ada banyak barang yang sama. Baju lah, jam sebelum ini pun sama, gelang dah ada dua yang sama, kerongsang pun. Haha. Bestfriend tak bestfriend, :P

Cuma, result SPM je tak sama. Ekekeke, tak apalah. Janji dia support aku dan aku support dia.





Dari tingkatan satu, sampailah sekarang, dah habis sekolah pun- bff forever. :)

Tipulah kalau cakap tak pernah gaduh, ada je yang gaduh sampai tak bercakap seminggu itu ini, menangis segala bagai wakakaka, tapi itulah- kita belajar daripada kesilapan kan?

Lepak tepi longkang, belajar sambil bersila bawah tangga, main kejar-kejar sebab aku gelakkan dia lepas dia buat pengumuman guna mikrofon pejabat hihi, latihan merentas desa dengan berkaki ayam. Perghhhh.

BamBam, terima kasih untuk segalanya.

Aku doakan semoga suatu hari nanti, aku dapat panggil mu Dr. Syafiqah Aqilah Mohd Yusri.

:)



3 comments:

Syafi[Q]ah_Aqi[L]ah said...

why u put my pic?? so shy laa!! haha.. thats the only thing i can do to show my 'proudness' with your achievement.. for me, its superb!
bila ingat balik time gaduh2 dulu,, lucu kan?... hahahahahaaa.... Zara jugak yang tolong damaikan.. hikhik.. malu aku dgn die.. mg la nie... :P
walau apa pun, I've a lot of memories with you which I'll never forget as u r my BFF till Jannah.. lov u sayang..<3

Sya Izz said...

hahaha. mu tu yg suka gaduh dgn aku :D
nasib baik ada Zara hahaha.

z@hir Mokhtar said...

(o_O)...(^_^)...