Tuesday, April 23, 2013

TeSL


Alhamdulillah. :)





Semalam tetiba je Cik SM mesej aku, tanya aku dapat ke tak interview untuk Asasi TeSL UiTM yang aku mintak tu.

Haha. Aku pun, macam pening-pening lalat je. Serius tak tahu menahu sebab aku memang fed up gila dengan internet rumah aku yang lambat mengalahkan kura-kura itu. Perghhh.

Hoyeah, sekarang ini ada kat CC. :P

Atin la yang ajar aku guna CC ni. Hahahaha. Dia, waktu balik ke rumah hari itu, diajaknya aku pergi CC semata-mata nak submit assignment dia. Aku masa itu rasa macam, -_-'. Ekeke. Sekarang baru la aku faham perasaan dia. Haha. Menyusahkan betul la pakcik maxis itu. Eh eh, tapi alhamdulillah. Selambat-lambat pakcik itu pun, sekurang-kurangnya dapat lah aku bukak facebook sekali sehari. Perghh, terima kasih la sebab ajar aku erti kesabaran! Huarggghhh.

Okay, berhenti melalut.

Hehe. Alhamdulillah, dapat interview itu.

Waaa, nak nangis lah. Eheh? -_-'

Sabtu ini, di UiTM Kampus Kuantan 2.

Entah di mana letaknya. Nasib baik Achik duduk kat sana. Papa dah cakap, sila naik bas. Ohohoho. Aku okey je! :)


rocketrictic:

Try



Kalian;
Aku minta doanya bisa? :)



5 comments:

your sis said...

bisa buk..haha.. owh, ngupat ore eh.. :P

Izzat Shukri said...

tahniah..insya-Allah kita org doakn.
^_^ do the bst!!!

Sya Izz said...

atin - apa buk2. -_-' mne ade ngupat, mengataa je nih :P

izat - waaa, thanks, old buddy :)

Miera Violet said...

Kami doakan yang terbaik, untuk iqa.

:)

Nazifa Sakinun :) said...

taniass weh bleh TeSL :D
gud luck iv tu!!!