Tuesday, January 7, 2014

6 Jan 2014


hari ini, indah. :)

macam mana aku nak hidup nanti kalau gorgeous tiada? macam mane alahaaiiiiii. T_T

esok lah cerita.
dah malam.
baru habis buat assignment psychology lol perangai tak berubah mesti last minute baru nak buat.
takdenya azam tahun baru nak buat kerja awal.

ngeh ngeh ngeh.


tadi cakap-cakap dengan roomates aku.
borak-borak kosong di petang hari kat katil lepak-lepak biasalah.

dia cakap dia rindu nak jadi single.
dan aku yang kat tepi dia ni sengih je la.

hahaha.

nak suruh den koba acano laei?
ya, jadi single memang best.

takde mase nak cemburu.
takde mase nak gaduh.
takde mase nak jaga hati orang.
takde mase pura-pura jadi baik.

haha.
pendapat aku aaaaaa.

aku?
sekarang ini aku tak pernah doa selain doa moga aku kalau aku ada jodoh di dunia, temukan aku dengan orang yang boleh jadi kawan baik aku.

itu sahaja.

sebab kawan, yang tahu baik buruk kita tapi masih boleh terima kita.

yang mengade. yang suara macam speaker. yang gedik. yang manja. yang emo. yang gila. yang degil. yang macam-macam yang teruk. siapa yang boleh tahan? haha.

oh oh.

dulu aku selalu nak yang ustaz tahap habisan, yang baik alim pokok pangkalnya suci murni lah ekeke. dulu. sekarang, cukuplah yang jaga solat.

paling minima.

sebab aku tahu, aku akan dapat yang setaraf. hehe.

oh, boleh tak nak laki yang pandai main gitar. nanti boleh main gitar sama-sama. ceh. mungkin aku hanya boleh main gitar sebanyak 1% je kot. chord mungkin aku ingat EMinor, G dan F je kot. Strumming mungkin hanya baru aku tahu tiga jenis kot. untuk single string mungkin aku hanya reti sikit titanic, twinkle little star, happy birthday kot.

ini semua berkat gitar merah amie.

kat kedai ada gitar warna pink pastel. sumpah lawa. 200 something hahahaha siapa yang nak tolong belikan untuk aku -_-

okbai. esok ada kelas.
padat.

selamat malam!

1 comment:

Demona said...

Woahhh. Dh pndai main gitar ehhh... gitar pink tu yg kt mall tu ke? Waaaaa.. nk bli jgak...