Sunday, July 19, 2009

semuanya satu...

Assalamualaikum semua....boringnya...kenapa?...sebab malas nak buat nota...huhu..tapi yang bestnya....sya izz dan syieqa nak masuk pertandingan membuat blog...tak tahu lagi laa macam mana...selain kitorang...Myrah...Eishatun..Adham..Kak Anum pun masuk jugak...cuba nasib...haha...Sekarang ni tengah fikir laa nak buat blog macam mana...tadi ingat nak siapkan latihan MATH kat pustaka tadi...alih-alih duduk sembang dengan syieqa...kerja pun tak siap sebab alasannya esok kan sekolah cuti?...hehe..tak baik punya.....hmm....tak pe lah...tu aja untuk hari ni....salam sayang.


P/s :Soalan untuk Adham...Url untuk buat blog tu...ikut kita ke nak buat nama apa?...(Jawab cepat-cepat yer)..(^_^)



P/s II :Syieqa...best lepak dengan awak kat pustaka tadi..hehe..(~_~)



P/s III:Good Luck untuk korang semua...Myrah...Syieqa...Eishatun...Kak Anum...Adham dan yang lain...Sori untuk yang tidak disebutkan nama sebab ada yang sya izz tak kenal...Yang penting...buat yang terbaik..ok?...(^_~)

1 comment:

asyhar_muna said...

hehe,,baru kak anum prasan ada ucapan tuk k.anum kat sini

saje je cbe2 search nama 'anum' kat blog nih..jumpa itu ini..hehe
tenkiu ye sya izz,,lambat plk ucap tq nih kn,,hihi