Friday, July 15, 2011

One of Life's Memoirs


Ini, muffin yang comel. Dan, Si 'Akif yang hensem! XD 
Juga, gambar tok dan tok sedare yang memeriahkan majlis solat hajat awal bulan yang lalu. 





* * * * * *



 Dinding meja study kot namanya.



Frame gambar yang tak pernah bertukar sejak 2009. Dapat frame ni dari Izzati, waktu acara pertukaran hadiah budak 1Rushd. Since itu, frame tu sentiasa di hadapan mata. Oh, sebenarnya ada tiga gambar kat situ. Aku selang-selikan. Bila dah boring, aku letak gambar kelas 2Rushd kat hadapan. Bila boring lagi, aku letak gambar kelas 3Rushd kat hadapan. :)



Hiasan di penjuru meja study. Kotak pensel badak tu dah bersama aku sejak tahun 2003. Iye, waktu aku Darjah 2 lagi. Ini, Acu yang hadiahkan. Ingat lagi waktu dulu-dulu, time aku bawak pergi sekolah... mesti kitorang main bedah-bedah itu badak. Pensil jadi jarum lah, macam macam! :D

Kotak harta karun tu, aku buat sendiri tau! Haha. Gambar budak dua orang kat pasu strawberry itu... gambar aku dan kakak kesayangan di zaman dahulu kala. Macam gedik je gambar tu, ahaakss. Button bunga hitam pink tu, Epa yang hadiahkan. Kami ada sepasang, aku hadiahkan dia yang warna biru hitam. 


Gambar Taman Negara itu... salah satu daripada momen indah aku! Kami, team projek Kuala Koh bersama Abang Daus. Aaaa-K, Aku dan Qilah.

Bunga Matahari yang warna kuning itu, special jugak. Salah satu daripada kenangan hidup. Walaupun tuan dia siap cakap lagi itu bukan dari hati haha. Jangan risau laa, aku tak fikir yang bukan-bukan. Timbal balik je pun mende ni kan? XD

6 comments:

syieqa said...

chumil..! adik kakak yang ae tu ea??

your sis said...

huhu..rindu...:p

Muhammad Syafiq said...

mejo study supo gapo tahu...silap2 x jadi study...wahaha..

Sya Izz said...

syeieqa - yep2! cute kn~

kak - yeahhhhh2, akhirnya ko ngaku jugak!!! hahahahaha. miss u!!!

sapik - dengki ke hape? --'

Muhammad Syafiq said...

wak gapo deki...demo kei ore matang dorh...nok wak gano~~~

Sya Izz said...

--' bgeo !!!!