Monday, May 5, 2014

waktu


susah macam ni. tuhan. aku tak nak libatkan sesiapa tapi aku dah terlalu penat untuk tanggung sendiri benda yang aku tahu aku takkan dapat selesaikan. selama ni, aku takkan sesal untuk apa yang pernah. pengajaran hidup. pengalaman hidup. untuk aku. tapi untuk ini, aku harap waktunya aku boleh undur dan ubah semula. supaya sekarang menjadi lain.

kalau.
kalaulah.
kalaulah boleh.

shit, i screwed myself. god i dont know what to do.

oh. muet aku masih band 3. markah tetap naik. tapi tak sampai band 4 jugak. tapi insyaallah tak sedih boleh terima sebab memang aku dah tak aim nak ambil law dah pon. sejak final hari tu memang aim aku nak buat bachelor administrative science. memang sampai sekarang. so aku memang tak kisah la tak dapat band 4. aku dah doa supaya dapat apa yang paling baik. ini mungkin yang paling baik. tuhan tak pernah salah. jadi rasanya, uitm seremban 3, kita mungkin jumpa di sana :)

oh sebab nak ambil sn admin?
pertama-tama sebab ianya bukan pure law. nak jadi lawyer tak boleh tapi legal advisor tu boleh la. subjeknya belajar jugak law cuma dicampur dengan macam-macam lagi subjek. aku dah nak muntah belajar fully law. haha. lagi, sebab degree ni cuma tiga tahun. lepas tiga tahun ni aku ada perancangan sendiri mahu sambung belajar apa lagi dan di mana. insyaallah. dan mungkin sebab akan belajar di uitm seremban 3, haha aku terpikat betul dengan uitm tu. mungkin sebab dah biasa dengan fakulti kecil di kuantan. banyak la sebabnya.

insyaallah ini yang terbaik. :)


3 comments:

Demona said...

You go girl! Stay positive. You know what they say, when we cannot get things we want, is bcuz Allah is driving us towards His plan which is ALWAYS better than ours. Life is full of surprises. And I'm glad you're STRONG enough, now! May Allah bless your journey ~

Izz said...

i love you :)

Rossarina™ said...

Good luck sya izz!