Tuesday, March 10, 2015

if, only if


kalo awk ada loni, mesti awk bangga ngan sy kea. mesti awk senyum pah awk kata sy ni good girl. sbb sy manage go through benda2 ni semua. awk thu dok, loni sy wt degree law. mse asasi kea sy oyk ke awk meme sy dokleh g langsung nga law. tp sy survived. sy survive awk. sy pon dok thu gane blh jd gni. kalo awk ada, mesti awk belanja sy eksrem. hahaha. hok mahal skali kea. awk tahu dok, mulo2 sy sero susoh sgt nk hidup. sy skmo mikir bkpo sy bkpo gitu bkpo gni well sy kea meme gni. tp sy ingt lg awk sokmo oyk sy, jgn gantung kt mnusia. bila2 jh blh tinggal kita. kea? betul la tu. awk pun gitu. haha. so sy tera jh hidup gano2 pon. sy yakin tuhan akn tolong sy. sy yakin. kalo awk ada, mesti awk oyk sy bgus sbb sy jarang emo loni depan2. haha. klo dok gk sero nk ngamok sokmo. cis. tp loni sy blh tahan doh. mulo kea awk duk oyk ko sy suh sabar sabar sabar. haha. tp sy dok dgr pon. loni, bilo awk takdok, bru sy blh jd sabar siket. pengalaman kot. waahaha. mulo kea sy ada awk. loni kea takdok. takde org pun nk layan dok sabar sy. so sy pandai2 sdiri la tera jd sabar. well, wpun tak sabar sgt tp at least okay la. lulz. kalo awk ada, mest awk bangga ngan result sem satu sy hok lepas. wpun dok leh dean's list, at least boleh la sbgai peningkatan utk sy. mcm awk bangga ngan result spm sy dulu. masa tu awk je first bangga ngan result sy hok stakat tu jah. kalo awk ada kan...

kalo awk ada.
tapi awk takde dah.

:')

sy pernah oyk ke awk, dan diri sy... kalo pon kita dok jumpa dh di masa akan dtg (masa tu sy tak sangka pun benda ni akan still jd) awk satu2nya manusia yg sy takkan pernah nyesal kenal. 

it turns out to be like this.
dan sampai sekarang,
awk masih satu2nya manusia yg sy tak menyesal kenal.

wherever you are, sy tahu tuhan akn sentiasa ada dgn awk. wherever you are, sy tahu awk tetap boleh hadapi segala benda yg jadi dalam hidup. wherever you are, sy tahu awk akn hidup baik2.

kita sama2 akan hidup baik2.
sy akan hidup baik2.
awak juga.

sbb awk org yg pernah baik.
dan sy tahu awk akn sentiasa baik dgn sesiapa pun yg ada dalam hidup awk.

jalan awk di kanan.
jalan sy di kiri.
kita pernah temu di satu persimpangan, sebentar, dan kemudian, kita teruskan- kanan dan kiri.

pengaruh engkau terlalu besar.
aku tidak senang melupakan.
sedikit demi sedikit.
aku janji.
lepaskan ingatan.

selamat malam, sintok.



1 comment:

L said...

sy pom rindu awok jugok :'(