Thursday, September 17, 2009

Kad Raya

Assalamualaikum dan selamat tengah hari!!!Hehe.Hari ni balik awal tau.Pukul 10 dah balik sekolah.Tapi,Sya Izz balik dalam pukul 12 sebab pergi bagi-bagi kad raya lepas tu duduk lepak-lepak dengan kawan-kawan.Hehehe.Tadi YOEMI dapat hadiah sebab dapat 7a.Hehe.Cayalah Yoemi gitu.Haha.Ok.Ok.Terima kasih SIR HALIM sebab bagi kitorang duit raya RM 5 seorang.Haha.Kitorang sekelas*sekelas ke?rasanya sya izz dengan crispy,syapiq,izzat,eza jer sejak hari Ahad lagi mintak duit raya RM 5 dengan Sir tapi tak percaya Sir bagi sungguh hari ni.Hahah.Ni sayang Sir nie.Duit raya pertama gitu.Haha.Tadi sibuk bermaaf-maafan dengan kawan-kawan.Jumpa je tengah jalan,salam.Hehe.Wau.Tak percaya dah nak raya dah.Hehe.Sya Izz bagi dekat 10 orang je kad raya.Hmmm.Bertuah kan korang?.Sebab dapat kad raya daripada Sya Izz.Hahaha.Siapa ek?..Hmm..Jihah..Myrah..Crispy..Syieqa..Qylah..Tuteq..Mila..Zati..Kak Baiyi dan terakhir untuk President.Haha.Oh yaa.Tadi sempat cakap-cakap dengan Anak Murid yang rajin pergi hantar risalah-risalah ramadhan kat kelas.Haha.Ok.Ok.InsyaAllah Sifu on9 kalo ader masa laa.Maklumlah.Sifu nak beraya sakan nie.Haha.Oii!!Duit raya mana?.Haha.Tak pe lah kalo kawan-kawan tak nak bagi duit raya.Asalkan Sya Izz sentiasa ada dalam hati kawan-kawan.Haha.(~_~).Tadi,seronok laa masa perhimpunan.Sya Izz tak pergi beratur kat Pengawas PSS sebab ramai yang tak datang.Jadi,kali ni nak duduk dalam barisan kelas je.Tapi,hohoho.Masa cikgu tengah berucap kat depan kitorang main-main kat belakang.Bercakaplah.Jalan-jalan kat belakang,pergi beratur kat kelas 2S dan akhir sekali pergi beratur kat barisan form 1.Hahaha.Saja nak rasa jadi muda balik.Anehnya,kakak-kakak pengawas tak kisah pun.Haha.Terima kasih kerana memahami jiwa kitorang yang bosan ni.Haha.2S dan 2R.Tak tahu siapa pelajarnya.Bercampuk aduk.Saja.Nak rasa tukar kelas.Haha.Pukul 10 balik.Tapi,Sya Izz duduk berbual dulu.Bla.Ba.Bla.Haha.Minta maaf dengan cikgu.Hmmm.Best pula duduk kat sekolah hari ni.Ok lah.Tata kawan-kawan!Sya Izz sayang kamu!


''SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT ADILFITRI''





P/s:Best tak lagu raya kat Sya Izz punya blog.Hehe.
-usah lah abang membuang waktu..mari menuju ke rumah bonda..lalalala-



P/s:Ni cincin mana yang sekali lagi sesat nih?.Hehe.Cincin Specky dengan Zaman Melaka.

2 comments:

jiehah_luvislam said...

ecece cntik nyer cncin nie mesti cncin dri adh tuk sya izz kn kn kn!!!hihi..nk jugak!:-( sya izz 6t bukak sklah nie kasi duet raye kat jiehah erk!!jnji tau!!:-)

♥ Sya Izz ♥ said...

wei...untuk azim to jiehah laa...wakakaka..duit rayer dah abis sayangsss...hahaha