Saturday, September 19, 2009

URL Changed

..Assalamualaikum..

Sekarang ni url blog nie dah jadi -

http://sya-izz.via.my/

Lebih pendek,lebih senang.Haha.Ok laa.Alamat http://sya-izz.blogspot.com/ tu akan automatik redirected kepada alamat baru ni.Untuk yang ada letak alamat lama Sya Izz kat blog list tu pun tak payah risau dan tak perlu tukar.Automatik akan redirected sendiri kat alamat baru.Hehe.Tak perlu risau.Tak perlu susah.Hehe.Ok.Daaa.

2 comments:

isha_syafiqah said...

sya izz cm de prob jer time redirect ke sya_izz via tue..ke akk pny yg probs..uhuh

so amacam raya? bnyk kidnap duit raya[^_@]..hihi.
pepun mkn2 kueh jgn bnyk2 kang dpt pnykit laen pulak.huhu..
okeh salam syawal=D

♥ Sya Izz ♥ said...

ha'aa..mmg ader prob siket..hehe..akak dah tukar balik..cam bese...kidnap duit rayer r best kan?.kan?kan?