Thursday, September 30, 2010

5 Okt 10


5,6,7,8,9,10,11,12 OKTOBER 2010 ~

Wait for me yaaa, haha.

ehh, masih ada masa nak senyum?

Hahaha, tak laaa.

Wahai blog, banyaaaaaak sangat mahu cerita ni. Banyaaaaaak. Tapi, nanti dulu yaaa. Hehe, sekadar mahu melepaskan rindu di sini :D Nanti nanti saya cerita yaaa, cerita yang banyaaaaaak

:)

Doakan aku dan kawan kawan dapat jawab exam dengan baik yaa, biar diberi hati yang terang dan ilham masa nak jawab exam. Moga moga Dia pertemukan kami dengan hari esok yang lebih baik daripada sebelumnya. Good Luck kawan kawan.. Sayang kamu semua. Sangat sangat.

Ooh, mao cerita sesi pendamaian yang memakan masa kira kira dua jam, mao cerita pergi ILIM lagi, mao cerita sesi maaf maaf, mao cerita sesi merajuk merajuk, mao cerita sesi nangis nangis, mao cerita sesi gembira gembira, mao cerita sesi tertekan, mao cerita sesi pujuk memujuk, mao cerita sesi study, mao cerita sesi nyanyi nyanyi, mao cerita sesi terharu terharu, mao cerita sesi budak budak shuffle masa raya, wakaka . Mao cerita semua!



BYE .


1 comment:

Rossarina™ said...

Sya Izz, semoge berjaye ye. doa banyak2 dan tawakal .. insyaAllah. :) nanti dah lepas exam, update lah sampai lebam ye hahaha akak sanggup bace ~~

the very best of luck, babe! :D