Friday, October 29, 2010

Crush


takpe, kumpul lah crush banyak2 HAHA adoi, spoil kan anak orang je ko nih, *****! XD bak kate kawan akak, takpe lah kite ade crush. at least, rase seronok nak g sekola. tapi kene belajar la, crush tuh nombor 2. agak2 dah penat, usha la crush .. untuk menambah kan semangat XD HAHAHA habis la rosak anak orang, ***** oi! XD

haha, sporting laa kakak aku sorang ni. Hurmm, betol tu. Amboi, kecik kecik dah nak pandai crush segala. Huk huk huk. Erkk, remaja walau macam mana baik pun tak kan lari dari semua ni. Hurmm, haha. Tapi, crush tu saje saje laa ye. Dah nama pun crush, bukannya chenta-ntah-hape-hape. Haha, hambar pulak hidup takde crush. Kah kah kah.
:P
crush tu .. haha XD erm, suke kat orang. tapi bukan lah chenta. crush tuh .. erm, kite suke kat die, mungkin sebab pemakaian die, perwatakan die, ape-ape je lah yang apparent depan mata. chenta laen kot. tak boleh di jelas kan ;) ekeke

Haha, konklusinya.. crush ialah mainan. Huk huk huk, nanti nanti laa aku introduce crush aku. Kah kah kah. Erm, crush i dan crush ii. :D

Ehemm, ehemm. Ini belog saya. Maka, suka hati saya nak merapu. Tapi, lepas tu sila diam diam je laa ye! Tengs - Sya Izz

6 comments:

syifaa said...

haha, aku suka entry ni, kene je ngan hati aku.. hux2

Sya Izz said...

hak2, shati sjiwa

***** said...

masyaAllah, di-copy nye masuk dalam blog? XD tapi belajar jangan lupe hahahaha

Sya Izz said...

hahaha, tu laa. belajar tk akan lupe, walau apa pon.. bljar paling penting kan? hehe,, crush ni menyelit jer..

Anonymous said...

lorh...crush2 gapoyo gak..

Sya Izz said...

anony > HAHA, suka suki je