Saturday, October 30, 2010

Di Mana Terangnya Bulan


Salam

Hurmm, hari ni geng geng ni ada buat bbq kat pantai. Alah, pantai tepi rumah je. huhu, tapi my mom tak bagi pergi. okay, jadi je laa anak yang baik. Maka, tak pergi laa aku. Jelesnya tengok gambar budak budak ni kat fb. huwaaaaa T_T

Okay, petang tadi pergi jalan jalan ke pusat bandar iaitu Jerteh yaa. Haha, pergi SMO.. Aku apa lagi, belek kat novel laa.. Dan, aku berjaya mendapatkan Di Mana Terangnya Bulan : Bahruddin Bekri. Huhu, terharu rasa! Memang lama sangat cari buku tuh. Hehe, jumpa Diari Mat Despatch dan Burger Del. Okay, kena beli SATU buku je. Maka, aku pun pilih yang paling menjadi keinginan hati. :P

haha, kenapa SATU je buku ? Sebab, dalam sedar tidak sedar.. Sudah empat buah novel aku rembat bulan ni. Erkk, sangat tidak sedar diri ye ko Sya Izz... Haihhh, penyakit gila novel semakin kuat. Histeria je aku bila pergi kedai buku tengok buku buku bersusun banyak. Huwaaa, terutama buku JS dan PTS. Memang syok abes laaa! :)

Okay, then rembat blouse. Blouse aku sama je dengan blouse Sarah. Kakak aku pula beli blouse lain. Ehm, sempat lagi kak aku memutuskan tali sandal ku. Maka, rosaklaa sandal ku.. Huhu, bila my parents suurh beli lain.. aku buat keras je. Huargghhhh, hehe. Malas eden beli. Biar kaki ayam tak payah pakai selipar, haha. Oh yaaa, sempat juga beli cd maher zain. Yeahhh yeahhh yeahhh.

Maka, sekian laa cerita hati untuk hari ni.

Ieqa, gi sk esox!! - Ziem BFF

Ceh, iya aku pergi laaaa

:)

BFF - best friend forever

Crush [i] aku pergi sekolah ke tak esok ea ? HAHA - menggedik :P -

3 comments:

syifaa said...

aku tak rasa mg patut pergi. iqa (pantai)

Sya Izz said...

erkkk .

hazim said...

bgoz...nseb bek g koloh