Friday, January 8, 2010

Romantik?



 Romantik ? Haha .

Hmmm.Semalam best ! Date dengan Mila kat sekolah.Pergi menyibuk kat budak kelas K.Haha.Saja,memandangkan budak-budak kelas me dah chaw semua.Huhu.Tak apa.Tak kisah sangat.Lama tak borak lama-lama dengan Mila,kawan baik ku yang ku kenal sejak darjah 1 lagi.Haha.Sayang Mila ~


~Review Minggu Ini ~

Hari pertama,Ahad ke sekolah!Semangat yang berkobar-kobar.Tak sabar ni nak belajar,jumpa kawan-kawan.Cewah.Lepas tu,segalanya seperti biasa.Hari pertama pun dah dapat kerja sekolah.Sabar.Sabar.Haha.

Hari kedua?Malas bangun pagi.Haha.Tapi,ku gagahkan jua bangun ... Pergi sekolah.Hari kedua lagi lah banyak kerja sekolah terutama Ba.Tapi,tak kisah sebab Ba best!Cuma,kena study lebih laa pada waktu malam.

Hari ketiga.Selasa.Lagi banyak kerja sekolah.Agak-agak cikgu tak ada,semua asyik study jer.Macam rajin laa.Rajin.Rajin.Suasana yang lain.Haha.Kena berubah laa kan.Tak macam tahun-tahun lepas,kalau cikgu tak ada .. jangan harap nak buka buku kecuali buat homework yang tak siap.Haha.Rindunya ~ .Ops!Petang sempat lepak dengan Jihah.Siapkan Ba kejap,lepas tu belajar Math.Math Form 2.Haha.Dah kurang ingat apa semua tu.Nasib baik petang tu dapat tenaga pengajar yang habis baik walaupun rock sikit.Haha.

Hari Rabu.Macam biasa.Balik lewat juga,tapi lebih lewat lagi.Dalam pukul 6 petang.Solat Asar kat surau.Selalu balik pukul 5 tapi apa mimpi entah aku dan Jihah balik lewat.Haha.Study kat pondok.Buat Ba dengan Kh.Lama.Tapi,nasib baik sambil borak-borak jadi tak lah boring sangat.BA.Terima kasih laa kat sepupuku,Kimie .. Sudi ajar me buat ayat Ba.Translate maksud Ba untuk me walaupun me kena tolong beli air untuk dia.Haha.Tapi,tak apa.Dapat upah.Kan3.? Ajar Math. :)

Dan,hari Khamis.Lepak dengan Mila.!Great!

~ Tamat ~


Ehm,begitulah cerita minggu ini.Haha.Sekarang ni kena terus jadi lebih rajin.Rajin.Rajin.
Ops!Lupa,Hani .. Aku rindu Hani :P



2 comments:

Bakal translator said...

awak form 3 ek..?
good luck yeah!!

zatul x

Anonymous said...

ha'a...thanks :P

~ Sya Izz ~