Thursday, December 23, 2010

Rindu Abang Hadi

  
rindu abang hadi

rindu juga abang nuar

rindu juga abang azim

dan rindu juga abang nabil

tapi, sangat sangat rindu abang hadi, erkk atau aku panggil abadi jer. hehe, panggilan manja auww. serius rindu giler giler. satu satunya fasi yang paling aku sayang, haha. rindu nak dengar abang hadi cakap dengan gaya segala bagai


'oo, biase berlaku'


'sabar je laa'


'don't be gelojoh man'


'yang perempuan jaga jaga, yang lelaki cover cover'



banyak lagi laa.
 
abang hadi yang sempoi, walaupun kadang kadang garang HAHA sebab sikap kami.

abang hadi yang naikkan semangat kitorang. haha, masa tu dengan abang azim.. well. abang zim garang siket HAHA maka kami pun macam dah lesu letih nak break clap segala bagai. hehe, kemudian abang hadi datang depan. dia cakap cakap dan suara serta sikap dia terus aje naikkan semangat kitorang. terus 'ooo yeahhh!' lepas tu, abadi pun buat tanda bagus dan tinggalkan kitorang kembali dengan abang zim. huhu, nampak tak betapa bermaknanya abadi kat hati kami? :)

erkk, atau kitorang yang ngade ngade sebab tak nak fasi yang garang siket (?) :P

dan sekarang.. sangat sangat rindu my abadi




abang hadi akan sentiasa abadi di hatiku. HAHA, nama ayah abadi sama je dengan nama papa aku. cewahh, bangga bangga =_="

sayang abadi.

dan aku takkan lupakan abadi, walaupun abadi dah lupa aku laa. HAHA, memang laa. abadi kena ingat ramai kanak kanak ribena manakala kanak kanak ribena yang ramai tu hanya akan ingat abadi rock yang sorang tu je. harap abadi tak kan lupa kitorang geng Bt Papan. hehe, apa pun.. harap abadi sentiasa rock.. yeahhh.

1Malaysia, kan? :)


1 comment:

~JiEsYaH~ said...

abg hadi ak punyer !!
haha
gEng 1Malaysia