Friday, February 18, 2011

selamba-yayaya



kalau Tuhan bagi ujian, itu bermakna aku boleh hadapinya.
kalau Tuhan bagi masalah, itu bermakna aku boleh selesaikannya.


kena kuat, semua ni bukan apa apa laa. 


bak kata kak rossa,


buat selamba-yayaya (haha)


aku tahu, kawan kawan sentiasa ada dengan aku. buktinya, memang sorang sorang ceramah aku. haha. terima kasih ye, sekurang kurangnya aku tahu korang masih peduli aku. dan, yang penting.. korang sentiasa buat aku fikir yang aku ni budak kuat. korang dah buat yang terbaik untuk aku. dan, aku akan lakukan perkara yang sama. :)


salah satunya; 


aku nok mung lebih tabah lepas nih
jangan jadikan masalah sebagai tekanan
jangan jadikan tekanan sebagai kelemahan
jangan jadikan kelemahan sebagai penghalang
jangan jadikan penghalang pembunuh kehidupan
jadikan kehidupan lebih cekal dengan kekuatan
kerana itulah sumber kebahagiaan
<<<The End>>>
kawan kawan, aku sangat menyayangi korang. dan, kak rossa yang sempat hulurkan munge hahaha @>------^--- (sayang akak juga, selamba-yayaya. kan :P)










aku kan, watak baik :D


psst : tetiba jadi suka dengan skillet. sebab, lirik lagu yang best best dan lagu yang kuat menandakan kegeraman aku yang belum habis, haha.

4 comments:

syieqa said...

waahhh.. lagu skillet ey??? suka22!!

Sya Izz said...

comatose n awake n alive asenya. haha. ntah, yg penting,, suka gak!!

Rossarina™ said...

uit, budak2 kecik tabley dengar Skillet. :P

haha gurau...

tapi satu pesan akak, hati2 siket ye dengan lagu2 Skillet nih. sebab kebanyakan lagu2 die bercirikan ketuhanan. :)

tapi kalau kite pandai twist-twist siket, kite jugak akan ingat dan sayang dengan Tuhan kite bile dengar lagu2 die. ;)

Sya Izz said...

:) oke. oke kak shayang.