Saturday, March 20, 2010

Hari ni saya ,

Assalamualaikum ,

Hurm , saya rasa . memang saya dah jadi teruk sekarang . hahaha , sebab saya akui yang kerja sekolah saya banyak lagi yang tak siap . walaupun , esok dah sekolah . arh , teruk betul . hurm , apa nak jadi ni ? adoi . oh yaa , sebenarnya cuti seminggu ini tidak memberi apa-apa makna sangat untuk saya .

saya banyak habiskan masa dengan main encik pc dan mrs TV . layan cerita itu ini . padahal tanggungjawab saya masih banyak , kerja sekolah tak berapa sentuh pun . hurmm , sekali lagi . apa nak jadi ni ? oh yaa , apsal saya asyik teringat kat Husna Munirah ni a.k.a penolong kelas saya . kah , kah , kah . rindunya nak tengok dia senyum .

Mungkin sebab setiap hari , perkara pertama yang akan saya buat bila masuk ke kelas ... sebelum sampai ke tempat duduk saya , saya akan berpaling ke arah Husna dan cakap (err,bukan cakap tapi menempik) ' Mc Na , I love you ! ' sambil buat bahasa isyarat ' saya sayang awak ' . haha  . lepas tu baru saya cakap kat kawan-kawan yang lain pula . hahaha :P

Saya suka kacau kawan-kawan saya , sebab saya suka tengok diorang senyum . Bila diorang senyum , saya pun suka . sebab kitorang gembira . Kawan dan keluarga paling bermakna dalam hidup saya . sebab itu saya sayang mereka . :)

Dan sekarang , saya rasa saya perlu buat keputusan . hurmm , nak ke tak nak ye ? InsyaAllah , saya akan . Tapi , bergantung . hehe . okay , saya dah banyak habiskan masa di sini . jadi , saya kena pergi sekarang . kerja sekolah menunggu ! dan , agaknya .. stay sampai pagi larh saya hari ni . itulah , suka sangat buat kerja last minute . saya ni pun satu . tak sedar - sedar lagi . perangai masih macam budak - budak walaupun diri ni dah 14 tahun setengah . :D


No comments: