Tuesday, March 30, 2010

Cerita mengecat tiga kosong kosong tiga ,


My [ Cokelat's ] .

Okey , dua hari lagi tamatlah exam . Yeayy , hanya tinggal exam Mt 1 , Bi 1 , Sn 2 , Kh dan Ba . Ahakss . Erm , dah tau markah Sej . Hihi , bersyukur lah walaupun aku target lebih tinggi lagi .. tapi , setakat ni okey lah tu . Hurm , tadi best laa jawab exam . ;)

Tadi kan masa exam Bi , habis - habisan aku dengan Mc Na menghafal ni . Character larh , macam-macam . last - last keluar lessons . Haih , apa lagi . Aku buat jer laa dengan mengarutnya . Kah3 . Sempoi , hihi . Then , masa Geo .. punya larh bising kelas aku memandangkan kitorang rehat dalam sejam gitu . Haha , dengan jiejie mapuhs si budak baju hijau .. menempik situ sini budak - budak ni . haih , bising tapi kitorang memang asyik ketawa laa tadi . macam-macam perangai betul larh . sweeeeet jer . :D

Oh yaa , lepas solat . Pergi maktabah . Ingat nak buat sijil tu tapi ustazah tak ada . So , aku pergi tegur aiman yang tengah study sn dengan wan . Hurm , abis lama aku cakap dengan diorang . Pasal soalan geo tadi laa , soalan sn larh . Haih , tapi lucu aje budak dua orang ni . Asyik buat aku tergelak je . Hmm , nasib .. nasib .


Okey , then aku pergi mengecat kat Bilik BBM , haha . Best walaupun kitorang baru cat sikit je . Sepatutnya , aku kena tolong k Gra buat sijil . haha , tapi tak apa lah sebab k Farhah ada nak tolong . Hehe , yeay . Sebab tu aku pergi dekat bilik BBM , mengecat dengan Vampire , Sainy , sOlo . ermm , fathi pun tolong gak . Waahaha , tadi enjoy je . Hurm , tak habis - habis aku perang mulut dengan Sainy tu . Ish , macam budak 5 tahun . Wakakaka . Sempat lagi aku temu ramah sOlo dengan soalan tahap antarabangsa versi S I ... Dan habis kain aku kena cat putih , hehe . Tapi , sikit jer laa . Tangan pun kena gak . Aish , serik .. serik :P

Aduh , dilema ni . Hmmm , nak .. tak nak . Tak nak , nak . Aiyoyo , kena fikir semula nie . Oh yaa , semalam kan aku pergi tuisyen sains . Best belajar . Enjoy larh dengan perangai kawan-kawan aku . Semalam , si A[ie]Fa dengan aku sempat lagi main lempar pemadam , pastu sampai hati epa koyakkan gambar special yang aku lukis untuk dia tu . hahaha . dan , papa aku ambil aku lambat semalam . jadi , aku sempat berbual - bual dengan cg Dina . Cg duduk kat muka pintu dan aku duduk atas tangga . Best borak dengan cg lama tau . Haih , dah tiga tahun aku tak belajar dengan cg Dina . Rindu semua cg lama aku . Sangat - sangat ...