Friday, March 19, 2010

Muhasabah Cinta ,


Wahai pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dari-Mu
Ku pasrahkan semua pada-Mu

Tuhan baru ku sadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini ku harapkan cinta-Mu

Kata-kata cinta terucap indah
Mengalun berzikir di kidung doaku
Sakit yang ku rasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya Illahi muhasabah cintaku

Tuhan kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku dengan-Mu




My [Cokelat's]  ..

Hari ni sejak pagi sampai ke petang aku main dengan my lil sis . hahaha , jadi budak-budak kejap . ahaksss , dan ... muhasabah cinta ni memang best ! Oh yaa , semalam cerita Chuck sedih laa . Rupa-rupanya ayah chuck laa Orion . Adoi , tak percaya je . hahaha , tapi sedih masa diorang nak berpisah tu , aku rasa sedih je . kah3 , okey . aku tahu hanya cerita tapi sedih lar . kesian dua orang tu . sweetnya seorang ayah kan ?. huhu , dan House musim baru ni .. entah lah . nak Dr House yang dulu . hehehe . Tak berapa best laaaa sekarang . sekian ,  :)



2 comments:

A.D.A.M. said...

Mmg sedap. :)

Btw, yep! I'm agree with u.DR House dulu best! =)

Sya Izz said...

hehehe , memang pown . apsal larh house jd gini skrang . dulu elok2 je . adoii . :)