Friday, March 26, 2010

Lolipop .


Assalamualaikum ,

Ehm , hari yang sangat menyesakkan , memeningkan , juga menyeronokkan . Okay , hari ni aku pergi KB . Jalan - jalan . First , pergi Jom Heboh . Nampak few artist tapi ramai sangat orang . Arh , tak sukanya aku . Serabut laa . Ni memang kali terakhir aku pergi tempat begini . Bukan ada apa sangat , haih .

Lepas pergi Jom Heboh , pergi makan Pizza Hut . Ahakss . Then , pergi parkson dan gerai-gerai kat tepi jalan tu . Oh yaa , ini kali kedua aku pergi Parkson . Tumpuan aku hanya lah Parkway dan Citi Jaya . Kah3 , sebab ? Aku nak cari hadiah birthday untuk Mc Na . Yang hadiah Mc Na je aku beli guna duit sendiri . Yang dua bear cute kecik .. satu untuk budak tu , satu untuk aku beli saja-saja tu aku guna duit my daddy . Haha . :)

Lepas round , pusing-pusing . Akhirnya , selamat tinggal KB . Haha , adeih . Erkk , exam SJ weh ahad ni . Baca , baca , baca . Opss ! Sebelum aku pergi KB tadi , sempat pergi kelas tuisyen SJ . Haha , memang sempoi habis laa . Basirah pula bawak cokelat lolipop , dan dia bagi kepada semua kawan-kawan yang ada . Haha , sambil makan lolipop .. sambil belajar Sejarah . Memang best laa !






 













Okay , sampai bertemu lagi . suka sayang cinta :)

P/s : Budak tu , kita memang tak ada jodoh . Sebab tak jumpa - jumpa pun hari ni , walaupun berada di kawasan sama yang bernama KB . Kah3 . :P