Friday, November 26, 2010

Saya sayang kawan kawan saya!

 tapi kalo hazim n sapik tak jiwang, ada la yang tak kene tu,, wakaka. n kalau sya izz tak update blog sehari, busy la tu maknanya. n kalau aku update blog ni, maknanya aku memang bertuah la sebab bleh update blog. pape pown, aku akan update jugak, walau 1 entry dalam 1 bulan . LOL

Hai hai hai.

Hehehe, asyik post blog around pukul 1  pagi jer. hak hak hak. malam malam ni laa baru free. cewahhh. Hahaha, kat atas tu pulak qoute budak tuh. Budak Cyfaa. Hahaha. Nampak sangat takde kerja. Hihihi. Memang takde kerja. hehe, aku rasa ni laa post yang berantai. Start with zahir [Stand By Me]. Then, aku [Inside My Memoirs]. Then, Cyfaa [Lights In The Dark]. Hahaha.  

blog kami cam semacam kan..over ke??

Haha. Tu budak Zahir punya tulisan. Haha, taipan laa kot. 

Oh yaaa, cakap pasal dia.. janji nak update belog lepas abes citer kum kum. Cheh, sampai sekarang tak nampak batang hidung post baru. Haha, dia pun macam dah tau kalau aku hantar chat je mesti nak suruh dia update belog. Huhu.

Cakap pasal Chat, ke mana ehh Hazim menghilang? Hahaha, dia pulak yang selalu chat dengan adik aku. huhuhu, yang aku ni tolak tepi dah. haha, takde laa. cuma aku je asyik online tengah tengah malam buta. Petang petang confirm tak leh lama pasal kena berebut dulu. Haha. Sama laa kalau tengok TV. Mesti tengok info dulu, pastu janji channel tu milik kita pada sekian sekian. Bertoleransi laa konon konon. Haha.

Ehh, ehhh. dah melalut segala bagai ni. Hehehe.

Konklusinya, aku hanya nak cakap...

Saya sayang kawan kawan saya!

Dan, tak lupa..

Saya sayang kakak Arina saya!

i know the feelings, Sya Izz. what is important the most, to be able to share your unexplainable-with-talking feelings. thus, here you are, writing down on a piece of black paper.

Pssttt : Kalau aku tak update belog sehari tu, bukannya busy. Tapi, malas. Tengok TV lagi best. Tapi, hari hari mesti mau ada update terbaru tak kira laa pada masa bila pun. Kan Cyfaa? Love u.

4 comments:

Rossarina™ said...

your update nih belum naik ke dashboard akak pun ekceli. tapi tibe-tibe terase nak ke sini. tup-tup, ade entri baru. tup-tup lagi satu, eh, ade name saye lah! XD

hahaha korang comel :D

Sya Izz said...

hahahha,, kakak pon comey :P

ha_ziem said...

eyp!..dyew tuh payoh nak balaz mcg!!!

Sya Izz said...

haha, nk bls gane tadop kedit. huk3.. oloh, kalu ak dop bls tu anggp laa aku ni tadop kedit. kite kena bersangka baek laa beb, haha