Saturday, November 27, 2010

Schubert's Serenade ii


Schubert's Serenade.
"Schubert's Serenade... lagunya penuh dengan kenangan
Dan dengan kenangan itu cerita ini ditulis.

Dan, ceritanya sangat best. Serta, sangat sedih. Nak menangis rasanya bila baca. Haha, memang touching. Sangat sangat.

[ Papa. Mama. Shaharmi. Najwa. Ucop. Luqman Al Hafiz. Khairul Faizi ]

[ Abg Shah. Ju'a. Eg ]

T_T

Hehe, dah pukul 2.45 a.m. Dari pukul 1 pagi lebih tadi menghabiskan masa meng'adjust' layout. Haha. Layout ni tetap hitam, cool beb. Hahaha. Actually, layout ni hitam pink. Huk huk huk. Maka, dengan sedikit kesabaran bla bla dan bla.. aku pun make up siket biar hitam terus. Ikut citarasa. Cewahh, ni namanya menghabiskan masa berjam jam dengan tak berfaedah sangat kot.

Hahaha, betol laa. Bila buat sesuatu yang kita nak buat, then kita akan usaha nak buat. Sampai jadi. Tak kisah laa lama mana pun. Tak kisah laa susah mana pun.

Kan kan kan?

Uhuksss. 


there could be beauty in tragedy, anyway. 

3 comments:

Iman Hlovate said...

hye sya izz,,
best kan novel gurindam jiwa tu..hehe tapi yg plg best mstlh Schubert's Serenade ^_^
dh baca 5 thn 5 bln?~

Sya Izz said...

hyep iman..

hehe, dah kot.. haha, sebab pernah bce yang online punyer... tp t abis. dan, sempat bace yang novel punyer tp jd mls nk bace. huk huk.

okay laa, yang hlovate laen semua dh bace.. me suka yang rooftop rant.

tp, schubert's serenade sedih!

:)

Rossarina™ said...

huiyoh. gambar depan tu sangat lawa. huiyoh. lagu pun .. errr, sangat dramatik. kesimpulan, huiyoh ..! XD