Thursday, July 29, 2010

ILIM | 290710


Salam,

Hari ni ke ILIM. Kem, ehemmm. Aku sampai first sekali kat sana. Dalam pukul 7 lebih gitu. Masuk je pagar, nampak Pak Kob. Oooo. My bekas pak guard kat sekolah. Sempat cakap-cakap sikit. Then, Hani datang. Lepas tu Nadiah, Thirah dan Uswati. Sempat lagi kitorang main posing-posing dalam dewan. Haha. Tak ada orang.

Oh yaa, around dalam pukul 8 gitu.. masih ramai yang tak datang. Then, kitorang duduk saja laa dalam dewan. Keluar masuk. Haha. Nak dijadikan cerita.. geng Pp ,Pahmi kacau Danny. Hahaha. Masa tu ada girls je kat dalam. Then, diorang masuk.. Tapi, diorang cepat-cepat keluar. Terkunci laa Danny kat dalam dengan kitorang. Huahuahua. Danny nak buka tak boleh sebab diorang dah pegang tombol kot luar. Haha. Danny nak pergi pintu satu lagi, diorang nak pergi juga.. Pintu satu lagi alik girls. Haha. Punyalah macam budak kecik sorang-sorang. Kitorang yang tengok, gelak aja.. Hahaha. Last-last, Danny gagahkan juga kaki keluar ikut pintu satu lagi, yang ramai girls. Kah, kah, kah.. :P

Then, kita start dengan Math. Ada dua dewan. Satu untuk kumpulan A dan B. Hurm, aku A. A6.. Aku duduk sebelah Bilah. Cikgu bagi soalan math, memang enjoy buat! Best sangat! Kemudian, rehat. Makan mee goreng. Sains pula, tapi boring! Huargggghhhh, haha. Blur, ceih. Sayakan 'sayang' sains. Huh..

Berhenti makan tengah hari. Lauk ayam pedas dengan tom yam.. Solat. Cantik wuu kawasan.. Ngeh, ngeh, ngeh. Waktu Pai, penceramah jemputan.. Ustaz NordinDaud. Hurmm, lawak laa juga! Tak henti gelak. Selalu je ustaz sebut nama Danny dengan Pp.. Pukul 4.40 petang, balik.

Sekian.

Mood : feelingless. Huahuahua. 

2 comments:

Rossarina™ said...

that Danny sure muke die da merah kan? haha lawak sungguh beliau itu :D

oh, begitu mengimbau kenangan lor entri Sya Izz nih. teringat balik kenangan kem2 nak pekse dulu :D

syaizz said...

haha,, adkh bgitu bernostalgia ?

muahaha