Saturday, July 24, 2010

Warkah Cinta Berbau Syurga





Hai! Selamat pagi.. Budak ini tak sedar diri.. Haha. Baru aje habis baca novel Warkah Cinta Berbau Syurga. Ngeee ~ Semalam baca sikit, pagi ni baca sikit. Dan, best amat buku ini! He. He. He. Aku tertarik dengan cover dia! Cantik. Comel. Ros. Waahaha. Masa tengah baca, asyik tengok je cover depan dia. Comel amat amat.

Amir Mukhlis. Wardah. Balqis. Cerita ni sedih. Ending dia...

'Wardah..'

'Balqis..'

Maafkan aku.

Huhuhuhu. Tersentuh juga laa. Banyak ada info dan buat aku berjaya selami Amir Mukhlis. Wardah cakap dia ego. Tapi, kadang-kadang aku geram juga dengan Amir. Tapi, waaaa! Dah. Dah. Baca sendiri.. Haha. Sob. Sob. Sob.

Waduh. Waduh. Rasa nak buat koleksi je buku ni. Sesuai untuk lelaki, perempuan remaja. Hak. Hak. Hak. Betul..

Aiyooo. Sudah terpengaruh dengan Izzat, haha. Actually, daripada dulu lagi dia asyik cerita pasal novel ni.. Dan, ustaz dia. Dia cakap, ustaz ni laa dia paling sayang. Haha. Lupa, Izzat kan dulu Maahad Tahfiz Sains. Ngeee ~ Apa pun, buku dia memang best!

Oh yaa, pernah juga tengok buku ni kat kedai buku. Tapi, tak terasa mahu beli. Ku ingat penulis Indonesia. Ha. Ha. Kan berlambak buku islami ala-ala gitu indonesia punya. Dulu, orang lain dengan Ayat-Ayat Cinta.. Aku baca gitu-gitu je. Haiyaa. Hehe.

Nak quote sikit ;

Separations are wounds that you can heal, but memories are the pleasures that no one can steal.

Aiyooo, apa pun. Aku sangat suka cover ros buku ni! Cover dia baru yang ungu itu aku tak berapa berkenan. Muahaha.




Comelnya cover lama Warkah Cinta Berbau Syurga..



Tengs Izzat sudi bagi pinjam. Buku ini terbaik! 

:)

4 comments:

wardah said...

beznyaa! nk bace jugakk....

Rossarina™ said...

nak bace jugak ~

ha'ah la. me lebih suke cover yg lame. yg ade pempuan tuh, aduih .. bape banyak novel dah ade gambar macam tuh. bosan. huhuhu

Sya Izz said...

kak wardah ;

pinjam ngn izzat.

Kak rina ;

memang pun. bosan amat cover gitu. melambak-lambak. ngeeee, yg ni mcm sweeet je :)

syieqa a.k.a شفيقه said...

i'd told you.. mmg best cter ni...