Friday, January 14, 2011

m a l a s


Yuhuuuuu, erkk.. salam.

Hehe, sebenarnya tak tau nak tulis apa ni. Hurmm, layout dah tukar lagi. Haihh, asyik tukar je. Sekali tukar tu ambil masa satu dua jam juga. Iya laa, memandangkan saya pengikut kak Ina HAHA maka saya mementingkan konsep hitam putih. Baru macho, hahaha. Tapi, kalau nak tukar layout tu pastikan mood tengah bersungguh. Cewahh, iya laa.. nak cari code lagi nak ubah itu ini =_=. bukannya banyak layout yang hanya hitam putih. Layout ni pun sebenarnya putih pink. Auwwww, pinky gitu. Haha. 

Nampak sangat takde kerja. Konon konon. Padahal kerja sekolah masih menggunung. Huk huk. Addmath tak siap lagi. Fizik lagi laaa =_= waaaa, tak mau pergi sekolah. takmau takmau takmau, m a l a s. hihi, aishh.. tak boleh jadi ni. Kalau nak pergi sekolah pun, sebab ada Syari'ah. Wakaka. okay, okay. dah ramai orang nasihat aku yang kita perlulah bermula sekarang. haha, jenuh aku dengar. memang aku tau, tapi ehmm ehmmm biase laa.. manusia mudah lupa. terutama lagi princess macam aku ni (?) XD

bila nak rajin sikit je, ada laa cobaan mendatang. T_T 
bila nak rajin banyaaaaaaaaak, lagi laa ada cobaan halangan mendatang, hak hak hak.

haha, dah laa. Membebel entah apa apa kat sini. Mau pergi buat kerja sekolah dulu laa. Well, saya budak rajin! *menjerit* tapi, boleh tak saya tengok tv dulu sebelum pergi buat kerja sekolah? HAHA, atau saya boleh tak saya buat kerja sekolah depan tv? ^_^ hihi, melampau ea Sya Izz.

okay, assalamu'alaikum :)

 

4 comments:

ha_ziem said...

Add Math..sukenyee

Sya Izz said...

s u k e ? huwaaa T_T

Rossarina™ said...

wah, daku suda ade pengikut. XD

Sya Izz said...

ahaha, ke arah penglemeran kak rina XD