Saturday, January 15, 2011

PM, the one and only :)


video

Yuhuuuu, selamat malam.

Okey, okey. Sila siapkan addmath fizik bio. Esok dah sekolah. Semalam, tidur pukul 2 pagi semata mata kerna addmath tercinta. argh, huhuhu. Bila dah masuk tingkatan 4 ni kan, memang rasa macam takde life laa. wakaka, terutama.. dalam kelas. Pantang cikgu takde je, tangan laju je jalan tak berhenti. Ehem, borak tetap borak tapi bila pandang sekeliling je.. semua orang tengah tekun. erkk, kecuali boys mungkin. hehe. arhh, tidak. naya laa aku macam ni. nak tak nak, aku pun jadi rajin laa jugak. mulut gerak tangan pun gerak. waaa T_T

waahaha, setiap kali entry asyik cerita pasal kehidupan form 4 je kan.. huk huk. nak buat macam mana, tu laa life aku sekarang. haihh, busy mengalahkan form 3. tapi, perlu diakui laa sebusy form 4, tetap tak rasa tekanan sangat. bukan macam form 3, asyik T_T huahuahua. cuma, aku memang sangkal habis habisan laa budak mana yang kata tahun ini tahun honeymoon (?) 

sebelum sempat nak cucuk fikiran tahun ini tahun honeymoon haha, fikiran dah tercucuk dengan kata kata 

'study betul untuk es pi em'

'jangan main main'

'start sekarang, kalau tak nyesal'

hak hak hak, aku hanya pandai jawab

'tau la, dah bertobat ann'

bertobat konon konon. tapi, malas tetap ada. waahaha, nak buat macam mana.. sifat semula jadi yang sukar dikikis. uarghh, perlukan sokongan dengan kesungguhan serta kesabaran setiap masa. :D

iya laa, yang penting.. saya budak rajin! [haha, agaknya dah jadi trademark aku. waaa, kata kata kan satu doa. insyaAllah, aku memang budak rajin XD]
 
Psstt : video tu bertajuk 'kegilaan seorang PM'. haha, dah lama dah kat fesbuk perdana menteri aku tu, cuma baru je rasa nak simpan kat sini. well, kat hikayat aku ni. kenangan indah tu. huk huk, PM aku tu memang suka nyanyi. hahaha, caya r PM. Ganu kite, ke guane? haha, smk tengku mahmud ii je. dekat, haha. Namanya Alieff, tua setahun daripada aku. agak agak cool, macho bergaya comel XD alaaa, sampai sekarang geng 1M'sia panggil dia PM dan mungkin untuk selama lamanya. PM KRN Bt Papan, 6-10/12/10 :)


 XD

2 comments:

ha_ziem said...

(DEngKi)... -_-

Sya Izz said...

haha, ape r. ngn PM kite pon nk dgki +_+