Tuesday, June 1, 2010

Just want you to know.


Hari ini.

Erkkkk. Best! Muahaha. Ehm, sebenarnya hari ini dapat tahu markah. Serba sedikit. Huhu. Ada yang meng'happy'kan. Tapi, ada juga yang meng'sad'kan. Huhuhu. Tapi tak apa lah. Cuma hari ini, lebih banyak lepak. Huhu Memang kanak-kanak ribena tak sedar diri sungguh. Mentang-mentang baru habis periksa. Haha, tak apa. Sehari ni je.

Dah laa ada kelas nanti cuti sekolah ni. Yesss! Suka, suka, suka. Hehe, kita kena sentiasa bersemangat untuk belajar. Kan, kan, kan?. Okaylah. Sya Izz sudah mahu blah. Hanya ambil sedikit masa saja menulis. Maklumlah, sekarang kan buzzzyyyy. Hurm, pergi dulu.Oh yaa, selamat hari lahir untuk 'Im Drugged kakak Arina' . :D




* Budak Sya Izz kena basuh, oleh diri sendiri. Alahai....

* Ya ALLAH, selamatkanlah saudara-saudara seIslamku....


2 comments:

Rossarina™ said...

ouh dah habis exam ek. syiok tuh. bole maen-maen, borak-borak kat kelas. best best. i loike. :D

ouh, ade ucapan birthday untuk blog akak kat situ haha. thanks, dear. :)

ps: doa kan akak ye. nak exam nih wu wu takut nye. @_@

Sya Izz said...

hehhehe. memeng bestt3.

penghargaan utk blog akak kan..

ehm,InsyaAllah. good luck eh akak!

muahkssss !